Jun 9, 2013, 11:56 AM  

Винаги аз съм си аз 

  Poetry » Other
515 0 5

Отдавна в мене не живее Пипилота!

Даа! Доста си поспорихме с живота!

Но, вярвате ли ми, не знам,

аз все още си се срещам с Питър Пан!

Казвам си: стегни се! Не си дете!

А душата казва: Не! И... не!

Още не съм се наживяла!

Още не съм се налетяла!

Закривам в къщи огледалото проклето,

да не ми показва всеки ден лицето!

Стига ми с оченце да намигна,

закачливо бретончето да вдигна

и пак съм същото момиче,

което вярва и обича!

 

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??