31.01.2008 г., 9:19 ч.

Винаги и никога 

  Поезия » Любовна
619 0 2
 

Винаги и никога не съществуват,

но хората на тези думи все робуват.

 

Винаги и никога са крайни, а чувствата понякога

са тайни, крият се в душите, побъркват ни

главите, обсебват мислите, мечтите...

 

И думата, която толкоз наранява...

Любов - дали винаги ще съществува

или никога не е била, дали душите ни погубва

или човекът от нея има нужда -

да живее, да твори винаги

или никога душата му продължава да гори.

© Гергана Гетова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно!Много ми хареса!Поздрав!
  • Все важни, екзистенциални човешки въпроси... Хубаво е, че ги поставяш...
Предложения
: ??:??