Винаги и никога не съществуват,
но хората на тези думи все робуват.
Винаги и никога са крайни, а чувствата понякога
са тайни, крият се в душите, побъркват ни
главите, обсебват мислите, мечтите...
И думата, която толкоз наранява...
Любов - дали винаги ще съществува
или никога не е била, дали душите ни погубва
или човекът от нея има нужда -
да живее, да твори винаги
или никога душата му продължава да гори.
© Гергана Гетова All rights reserved.