28.06.2007 г., 14:30 ч.

Винаги надежда има 

  Поезия
923 0 19
Провокирано от стиховете на vasisid, която пише прекрасно!


Винаги надежда има!
Само вяра не губи!
Към света си не поглеждай
с безнадежност. А с мечти.

Няма грях или виновност
във изстрадана съдба.
Само приеми нещата
и... напред към мъдростта.

Не допускай черен червей
пак сърцето да гризе.
Че магия любовта е,
не в единствено лице.

Ти си муза! В теб живее,
в романтична ти душа.
Извор ти си и спасение,
птича песен, в есента!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??