Jun 28, 2007, 2:30 PM

Винаги надежда има 

  Poetry
921 0 19
Провокирано от стиховете на vasisid, която пише прекрасно!


Винаги надежда има!
Само вяра не губи!
Към света си не поглеждай
с безнадежност. А с мечти.

Няма грях или виновност
във изстрадана съдба.
Само приеми нещата
и... напред към мъдростта.

Не допускай черен червей
пак сърцето да гризе.
Че магия любовта е,
не в единствено лице.

Ти си муза! В теб живее,
в романтична ти душа.
Извор ти си и спасение,
птича песен, в есента!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??