Винаги няма да е така...
(древна източна притча)
Тиранин-владетел прочут
в миг на душевен уют
накарал мъдреца придворен
да остави дар ръкотворен,
да осмисли житейския път
със надпис във царския кът.
Мъдрият старец помислил
и после смело изписал
достойните, умни слова:
"ВИНАГИ НЯМА ДА Е ТАКА!..."
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
Аплодисменти !!!