21.08.2008 г., 10:25 ч.

Винено-опияняващ 

  Поезия » Еротична
581 0 8

20.08.2008

 

 

Ръцете ми са капките по твойто тяло,

а устните – по твойте устни са вода.

Усещаш ли ме, нека ти е сладко!

Отпивай ме на глътки, дълга е нощта...

 

Очите ми са бисерните езера,

в които да потънеш искаш...

Косите си разстилам аз по твойте рамена,

имаш ме, единствено за теб сега ме имаш!

 

Нозете ми се подкосяват от страстта,

която от очите ти струи.

Да те изпия искам цял сега,

тъй винено-опияняващ си ми ти...

 

Разхождаш се по тялото ми свято,

с целувки, с дланите творящи...

Докосваш устните ми с дъх на лято

с твойте устни – медени, горящи...

 

Разливаш се и смесваш се с кръвта ми,

до всяка клетка от плътта достигаш,

спря да ме слуша вече и умът ми,

щом с теб в сладък грях сега се сливам...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??