7.08.2009 г., 19:53 ч.

Вино от глухарчета 

  Поезия » Философска
597 0 3

Най-жълтото вино
на фона на най-синия залез.
Живот, който пиеш без мярка,
а мярката крие се в тебе,
но бяга от тебе и тичаш,
защото когато я стигнеш,
ще знаеш защо да живееш.
Най-жълтото вино
на фона на най-синия залез.

© Милена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??