Aug 7, 2009, 7:53 PM

Вино от глухарчета 

  Poetry » Phylosophy
606 0 3

Най-жълтото вино
на фона на най-синия залез.
Живот, който пиеш без мярка,
а мярката крие се в тебе,
но бяга от тебе и тичаш,
защото когато я стигнеш,
ще знаеш защо да живееш.
Най-жълтото вино
на фона на най-синия залез.

© Милена Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??