1.05.2018 г., 15:48 ч.

Виновна съм 

  Поезия » Любовна
291 0 1

 

Виновна съм, че те обичах до полуда.

Раздавах се, отрекох се от всичко друго.

Дарих ти моето сърце, а ти си ме лъгал.

Дълбока рана си посявал в моята душа.

 

Виновна съм за кръговете тъмни под очите.

За дните в които трудно дишам.

Виновна съм, че съм сама,

наранена  майка и жена.

 

Виновна съм за своето безсилие.

Виновна съм, че винаги се връщах.

Виновна съм, че отворих моето сърце за теб,

дори когато разбрах за твоята първа лъжа.

 

Вероятно ще остана си виновна доживот.

Няма как  себе си да предпазя, от тълпата,

дето ляга и става с едничка мисъл само,

да убива и с клюки да наранява.

 

Последен епизод от този филм“ Живот“.

Евтина продукция с неочакван край.

Фалшив герой, маски и лъжи.

Във втори сезон няма да бъдеш ти.

 

Изплаках сълзите вече до една.

От днес ще бъда друга.

За теб съм бившата жена.

Втори сезон ще снимам сама.

 

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Към тези жени, които ще се видят сред тези редове искам да им кажа , че мъжете имат масово заболяване да лъжат, НО жените също повлечени и повлияни от тази заразна болест заприличват на същите тези лъжци. Защо ли?!?! Себеподобни сме от човешки род.
Предложения
: ??:??