16.06.2010 г., 23:47 ч.

Виртуална изповед 

  Поезия
520 1 1

 

 

Стига вече виртуални любови!

Аз имам нужда от доза реалност!

Нима беше малко, че ме отрови,

та ме водиш към онази фаталност...

 

Слагам край на среднощните чатове,

на флиртове и страстите – грешните.

На гоненица вече  да тичаме

изморихме се, край и на песните.

 

Писна ми от принцове и приказки,

измислени, нереално красиви.

Аз искам мъж, а не малки, питащи

хлапаци. Край на блянове ронливи!

 

Омръзна ми да гледам букви, вместо

да чувам гласа ти нежен отблизо.

Съжалявам, ама писна ми просто

да си живея живота през пръсти...

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??