27.12.2011 г., 11:39 ч.

Виртуална любов 

  Поезия » Любовна
780 0 9

Виртуална любов -

сега пък това.

Отново съдбата

си прави шега.

 

Не беше шега,

просто се влюбих

и ума си

нейде загубих.

 

Вятъра гоних,

не можех да спра.

За щастие плащах

висока цена.

 

Виртуална любов -

сега пък това.

Какво ли ме чака

пак на шега?!

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??