30.06.2006 г., 13:47 ч.

Виртуална Среща 

  Поезия
981 0 1

На “спасителка”

        от Варна

 

         ВИРТУАЛНА СРЕЩА

 

В греховният и късен нощен час

безумно се вторачих във екранът син,

очаквайки спасение, в захлас,

в тишината да не бъда днес един.

 

Усмихна се небето - сладък звън

внесе радост в тъжната душа:

вълни на страсти идваха отвън.

Във виртуала реших да отпраша.

 

По пътят срещнаха се младостта

и старик, с душата на младеж.

Потънах във вълните на страстта,

любовни, и изпълнен със копнеж.

 

Душата литна, но тялото остана;

старикът младост да настигне не успя.

Копнеж за младост отново ме обхвана,

а синият екран, бездушен, занемя.

 

                         Бургас,10.07.2005 г.

© Киреза Стирянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви мили дами че се потрудихте да прочетете
    нескопосаните ми драсканици!!!!!
Предложения
: ??:??