2.07.2018 г., 1:57 ч.

Висини 

  Поезия
401 0 0

Аз знам, че те боли, но спри!

животът продължава..

Подишай малко и върви,

живей го както подобава!

 

Един за друг не сме били,

добре, че го разбрахме с време..

Щастливи ще сме и сами,

вместо да си бъдем бреме..

 

Вземи уроците и бягай смело,

далече стигай и помни!

Това, което много ти е взело,

издига те до висини!

© Жасмина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??