Аз знам, че те боли, но спри!
животът продължава..
Подишай малко и върви,
живей го както подобава!
Един за друг не сме били,
добре, че го разбрахме с време..
Щастливи ще сме и сами,
вместо да си бъдем бреме..
Вземи уроците и бягай смело,
далече стигай и помни!
Това, което много ти е взело,
издига те до висини!
© Жасмина Александрова All rights reserved.