5.05.2012 г., 16:01 ч.

Високите ни цели 

  Поезия » Гражданска
341 0 0

 

      Високите ни цели

 

Защо за нас, дребнавите,
високи цели няма...
Съсипахме младежкия си идеал...
И нашата мечта сега е
КУХНЕНСКИ
голяма!...
Нима за нас самите,
днес

 не ни е жал!?

В сплетни оплетени
си правиме дребнави сметки...
Минават дните ни през 
иглени уши!
Стоим като животните

затворени във клетки.
Човешкото в душите ни
 така се разруши!...

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??