22.09.2008 г., 9:17 ч.

Високо 

  Поезия
462 0 8

високи

са токчетата

висока

цената на тока

и все по-сини

планините

все по-сини

са и жените

това е

моята

родина

алпака

вместо

алхимия

ала–балистика

на всяка

цена

хай-лайф

хай-тек

дори

хайку

хайде

да му мислим

утре

днес

ще хайманосваме

високо

ще застанем

да ни видят

всички

със сините

си очи

високо

чак до

избелялото

небе

все някой

ще ни види

с бялото

на очите

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??