25.12.2015 г., 22:22 ч.

...Витлеемската звезда... 

  Поезия » Оди и поеми
606 0 3

...Витлеемска звезда...



Витлеемската звезда!...
Най-ярката в небето...
Определението за любовта...
Тя обича всички ни и е всичко...
Витлеемската звезда!...
Най-светлата и бъдната...
И с нея Бога праща ни
най-важното...
Две дълбоки ангелски очи, души
в душа,
едно в едно...
Витлеемската звезда!...
Известява ни не само за сина Божи...
Не ни известява само за присъствието на Бога...
Известява ни най-вече, че сме спасени, обичани...!
Витлеемската звезда!...
Не само нощ и ден мирни в бурята...
Не само тишината и музиката на свободата...
Пред нея вярваме или не всички сме равни и открити...!
Витлеемската звезда!...
Не само радостта и надеждата на всички ни...
Не само любовта и светлината във всичко ни...
Не само нашият живот, но и този на Йосиф и Мария...!
Витлеемската звезда!...
Мечтата да огрее живота ни...
Витлеемската звезда!...
Привилегията и знанието, че Бог обича ни...!


Витлеемската звезда!...

Истината ни...!

Витлеемската звезда!...

Сърцето ни...!!!...





© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Ева!
    Поздрави!
  • Има и още една - астрономическа истина...!!!
  • Благодаря и на двете!!!
    Ел, така е...трябва да отворим сърцето си за любовта и трябва да го правим, всеки миг и всяка секунда...!!!Амин.
    Благодаря на всички прочели и оценили!!!
    Благодаря ви!!!Светли празници!!!
Предложения
: ??:??