21.01.2012 г., 5:01 ч.

Витоша 

  Поезия » Пейзажна
740 0 5

От прозореца си гледам планината

величествена с преспите си бели.

Душата ми ме тегли все нататък

по снежните пътеки да поема.

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес слънцето огрява ù снагата,

снегът искри и всичко е магия.

Подухва вятър и от дървесата

посипва се навред прашецът снежен.

 

 

 

 

 

 

 

Копнея да се потопя във тишината

и да докосна бялото дихание.

Със всяка фибра да усетя красотата

и зимноприказното ù очарование.

 

---

Витоша за мен е едно безкрайно вдъхновение.

 

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??