14.04.2011 г., 16:43 ч.

Власт 

  Поезия » Любовна
493 0 1

ВЛАСТ

Ясен поглед,

страшен ум,

мисъл в полет –

ти си гръм.

 

Ти си удар,

точен изстрел,

силен, мъдър,

чист и искрен.

 

Твоя, уловена,

жива, във капан,

щастливо ранена,

враг си ми, знам!

 

Топла, дива

ярка страст,

в теб умирам,

ти си власт.

 

Горд и плах,

и тъй невидим,

колко ме е страх

да те предвидя.

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??