28.02.2008 г., 14:58 ч.

Влудяваща страст 

  Поезия » Еротична
1003 0 1

Появи се в моя живот,

подари ми своята любов.

Страстта ме влудява,

тялото ти ме пленява.

Изваян като манекен,

искай единствено мен.

В погледа ти се разбира,

че една мисъл те убива.

Искаш ме още сега -

да се любим във нощта!

И на леглото бясно ме хвърляш,

дрехите свои из стаята захвърляш.

Цялото ми тяло целуваш,

на мислите ми тази нощ робуваш.

С ръка ме галиш,

страстите в мене палиш -

с език докосваш моето тяло,

скоро ще бъдем едно цяло.

С целувка запушваш моя вик,

породен от екстаз в този миг.

Дрехите мои си разкъсал отдавна,

тялото мое като луд грабна.

Бързаш да обуздаеш страстта

преди края на нощта.

Да се насладим на тази искра,

породена диво от любовта!

© Лиляна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лиляна,прочетох всичките ти произведения и,повярвай ми,още доста работа те чака.Вярвам,че щом душата ти е отворена за поезия,ще успееш.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??