10.06.2007 г., 9:46 ч.

Влюбен 

  Поезия
532 0 8
 

Влюбен


Валяк мина върху мен

и сега съм двуизмерен -

към земята прилепен,

но със взор във тебе вперен.


С нокът ти ме отлепи!

Нагъни ме в оригами!

С огнен дъх ме запали,

да горя във твойте длани.


Угаси ме със сълзи.

От праха извай моливче.

С него вежди изпиши

и се смей на мойто стихче.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??