5.02.2015 г., 21:13 ч.  

Влюбен глупак 

  Поезия » Любовна
467 0 2

Колко те обичам

знаеш ли?

Какво съм готов да направя

знаеш ли?

А знаеш ли

какво си ти за мен?

Преброй звездите и ще разбереш

какво и колко аз обичам...

Защото всичко си за мен.

И всичко значи...

Всичко. 

© Слънце Антимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??