12.05.2014 г., 1:06 ч.

Влюбен майски дъжд 

  Поезия » Любовна
590 0 2

Влюбен майски дъжд

На Г.

Грапавото небе се разплака,
заваля влюбен майски дъжд 
и две мокри, разнежени врабчета
гледат се се с блеснали очи,
а шепа разпилени тишини
любовно рисуват с капчици
по стъклата едно лудо обичане.
Рисуват дъждостишия прошепнати
и капнала от любов сълза...

© Ванко Николов (Starkmaster°     ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??