В ранно утро се разлиствам
за деня,
окъпана от светли, чисти мисли.
Заредена с красота на влюбена
Жена.
Усмихната, добра, щастлива...
Намерила най-после своя „еш" -
спокойствието, да обичам,
без усилие.
Без маските в „рекламния период",
без акции, промоции, заблуди.
Хей вие, непознати мили хора,
защо е странното в очите ви?
Нима не сте разбрали още -
отнесеното в погледа ми е Любов!
А може би и лудост,
може би?!!
© Мария Дуплищева Всички права запазени