18.12.2012 г., 14:51 ч.

Влюбена 

  Поезия » Любовна
488 0 0

Мислите в главата ми неумолимо

                                      се блъскаха.

Искаха да избягат. Сигурно са уморени

                                        от мислене за теб.

И една дума ми се изплъзна и се настани

                        тържествуващо по средата.

Искам да не я усещам, но странно как, тя

обсеби всичките ми мисловни пътеки - и аз

                                  не знам къде да я сложа.

В потока от мисли ми се получи задръстване.

И не мога да обесня как и защо?

© Меги Кралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??