Мислите в главата ми неумолимо
се блъскаха.
Искаха да избягат. Сигурно са уморени
от мислене за теб.
И една дума ми се изплъзна и се настани
тържествуващо по средата.
Искам да не я усещам, но странно как, тя
обсеби всичките ми мисловни пътеки - и аз
не знам къде да я сложа.
В потока от мисли ми се получи задръстване.
И не мога да обесня как и защо?
© Меги Кралева All rights reserved.