12.03.2019 г., 8:40 ч.

Влюбена жена 

  Поезия » Философска
223 0 1

 

 

Сбогуването тебе е молитва -

за кратко, само за нощта.

В утрото зорницата ме вика -

да пием двете първата роса.

 

И сянката на бездната е само сянка,

не ме преследва, както до сега.

Не е останало и камъче от нея -

наяве мога и да полетя.

 

От фибрите ми ще избликне слънце –

лъчи от спомени към вечността.

Победа или загуба - едно и също са -

жена съм и ще сътворя света.

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??