1.08.2007 г., 16:10 ч.

Влюбена в женкар 

  Поезия
1330 0 2
Харесва ми компанията ти,
обичам да те чувствам до себе си,
харесва ми допира ти
и твоите нежни целувки,
които ми даряваш всяка вечер.
Но до тук с хубавите ти черти!
Мразя плоските ти лъжи,
та аз да не съм хлапачка!?
Мразя, когато ме гледаш в очите и ме лъжеш,
от това ме най-боли!
Мразя, когато с мен си,
а другите заглеждаш.
Но явно е, че трябва
или да свикна да бъда
със заклет женкар, или
да забравя звинаги:
целувките, допира и компанията
на единствения човек,
който обичах, и който успя
да измести болката от
разбитото ми сърце!

© Камелчето Първановска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??