26.07.2008 г., 18:30 ч.

Влюбена... все още... 

  Поезия » Друга
912 0 29
 

На улиците се прекланям.

Добре е, че души те нямат,

че колко удари коварни

във вечността си те понасят.

И тихи стъпки приютяват,

и нежни шепоти, мечти...

Във кръпките се отразяват

човешките беди, следи...

Листа на есен ги повиват,

а зиме - блясък от снега,

напролет цвят уханен кима,

снагата гали им така.

През лятото пламтят от страсти,

и влюбените ги ухажват.

Помахват им цветя прекрасни,

заливат ги със нежна ласка.

Обичам улиците нощем.

Макар окъпани в тъма.

И влюбена във тях все още,

изливам моята душа...

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??