15.07.2016 г., 3:14 ч.

...Влюбени текстове... 

  Поезия » Любовна, Еротична
1034 1 7

 

...Влюбени текстове...

 

Сетивата ми, като хартия са в ръцете ти

и мастилото ти бавно разхожда се върху и,

и обикаля ме перото ти, рисува ме и ме обгръща,

поезията в редовете ти, душата ми кара да танцува...

 

И песни са миговете в твоите целувки, нашите,

и стихове са безкрайностите в ласките ти, нашите,

и прегръдките ни са приказки, светове и поеми,

които с живот вдъхновяват сетивата ни, откривайки 

делата си в тези наши безумно влюбени текстове...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??