14.11.2008 г., 23:50 ч.

Влюбване 

  Поезия
724 0 10

Отново илюзия, празна заблуда,

пропява във мене любовният звън,

обхванат от тайнствена, дива полуда,

невярващ повтарям: "Дано не е сън!"

 

Огън игриво от очите наднича,

скъп спомен отминал във мене бледней

и цяла вселена нашепва: "ОБИЧАЙ!",

а нещо отвътре крещи ми: "НЕДЕЙ!".

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??