8.02.2009 г., 9:32 ч.

Вместо песен 

  Поезия » Любовна
643 1 1
 

Със непослушни пръсти нервни

тормозя вярната китара.

А как с акордите неверни

ще укротя във мене звяра?

 

Опитвам се да свиря нежно,

 за тебе нещо да изпея...

За срещата ни тъжна, грешна

и пак за любовта... за нея!

 

В главата ми напира текста,

мелодия красива, ноти...

Сърцето пак обърква нещо,

тактува бързи обороти.

 

Прибързано изпята песен

и струни страдащи жестоко...

Дали онази ранна есен

вместо любов дари ни болка?

© Илко Карайчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Дали онази ранна есен
    вместо любов дари ни болка?"
    Не бързай, изживявай докрай...
    Хареса ми!
Предложения
: ??:??