17.10.2010 г., 13:24 ч.

Внезапно 

  Поезия » Любовна
746 0 4

ВНЕЗАПНО

 

 

 

Внезапно ще се появя,

преди завесата да падне

и онзи миг ще уловя,

когато за любов душата ти е гладна.

 

Внезапно ще разпоря тъмнината,

като светкавица в съня ти,

ще нося хляб и светлина

и от любов ще спира пак дъха ти.

 

Внезапно ще се просна цял

на колене пред твоето ухание,

вървял, горял, но   доживял

брега на своето мечтание.

 

Внезапно ще помоля с глас

да ми простиш и  ме ръкоположиш

за рицаря на твойта страст,

на твойта болка и тревожност.

 

Внезапно, като  нежен  ураган,

ще помета преградите в полето,

за този миг, внезапен и желан,

аз знам - копняло е сърцето ти.

 

© Валентин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??