1.04.2009 г., 11:37 ч.

Внезапно заваля 

  Поезия » Пейзажна
561 0 6

 

Внезапно заваля


 

Внезапно заваля. Заля природата.

Намокриха се хорските тревоги.

Тогава седнаха Тъгата и Умората

да споделят човешките несгоди.

 

Тъгата беше уморено  отегчена.

Умората пък тъжно  апатична.

От многото  болезнени проблеми

на хората, все повече  безлични.

 

Уж искаха да поговорят, а мълчаха

и гледаха небето притъмняло.

И сякаш  облаците ги разбраха.

Изгря в небето, слънце закъсняло.

 

 

 

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??