2.01.2009 г., 16:48 ч.

Внимавай какво си пожелаваш 

  Поезия » Гражданска
896 1 2



Често с желания пълним си сърцата,
в очакване да се сбъднaт нашите мечти,
не сме ний като децата, не сме
като тях невинни, честни и добри.

Желаеш всичко хубаво на теб да
ти се случва и на врага мислено вещаеш зло,
но не винаги късметът ти сполучва
и не те съпътства винаги добро.

Внимавай какво си пожелаваш,
че в живота настъпва и обрат,
черното може и да стане бяло,
а съдбата да се превърне в
най-големия ти враг.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??