8.01.2008 г., 10:28 ч.

Воайорско  

  Поезия » Еротична
1178 0 5

 

 

Воайорско

 

Слънцето залезе,

твойто време -

идеално за страстта ти по прозорци.

 

Смешното е, че те виждам,

замъгляваш ми стъклото нощем,

нали навън е минус 20.

Пък на мен ми е горещо,

някак ми е секси да ме наблюдаваш.

 

Нещо много извратено стана,

пак съм прекалила с розовото нощем.

Само да ти кажа... спя на голо.

 

Зарад тебе грациозно

скривам стола с дрехи днешни.

 

Уморена съм и ще заспивам,

с пръст гася ти гледката гореща.

 

Утре вечер пак ела при свойто

стъклено момиче.

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??