27.04.2011 г., 10:28 ч.

Воал 

  Поезия » Любовна
493 0 0

Под воал от самота
криеш свойта красота.
Бледо тъжни са очите
и безмълвни са косите.

Всяка ласка е приекрита
и в мистерия е увита.
Бързо движи се кръвта,
в теб тече май любовта.

Погледни в сърцето свое
и ще видиш, че е мое.
Знаеш ти, че ме обичаш,
спри сега, спри да отричаш.

Тук ела и прегърни ме
и прошепвай мойте име.
Аз до теб ще бъда, знай,
ти си моят земен рай.

© Димитър Дуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??