26.09.2004 г., 20:45 ч.

Вод-Ка 

  Поезия
1279 0 2
Аз ще си пия до зори
дано престане да крещи
сърцето вътре в мен направо се разби
от болката, която го покри

Един миг се събуждаш и него го няма
един миг от безкрая
миналия ден си бил с него на бира
миналия ден си мислил че няма да умира
Какво остава...

вод-ка
ще си пия цяла нощ
вод-ка
искам да ме прободе като с нож
вод-ка
за теб ще плача
вод-ка
искам някой да ме сграбчи
вод-ка
и ще ридая
вод-ка
защо не бях с теб докрая

Аз си пия до зори
но сърцето не престава да крещи
в един миг всичко се срути
имахме толкова мечти
И продължавам...

Вод-ка
ще си пия цяла нощ
вод-ка
дано се задуша с теб
вод-ка
взе те през ноща
вод-ка
ангельт на смьртта

Сарцето от лед се разтопи
душата от камьк ти разруши
Миналото избледня
Бьдещето - умря!

вод-ка
ще си пия цяла нощ
вод-ка
искам да ме прободе като с нож
вод-ка
за теб ще плача
вод-ка
искам някой да ме сграбчи
вод-ка
и ще ридая
вод-ка
приятелю почивай в Рая!

© Христо Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • интересно ми е кой е гласувал за мен, теи стхове определено не са заваршени и стихове им е много да им се каже, може би само разхварляни мисли!
  • Най-малкото - пише се "сърце" а не "сарце". Веднъж не я беше написал вярно тази дума!
Предложения
: ??:??