8.03.2018 г., 10:59 ч.  

Води ме 

  Поезия » Любовна
689 10 13

            Буди ме! Никога не спирай

            да ми напомняш, че съм още жив.

            В жажда извор ми бъди.Извирай!

            С думи вай лика ми мълчалив.

 

            Изпий ме с безпощадна нежност,

            рисувай с устни сивия ми ден.

            Накарай ме да съм безбрежност,

            жадуваща за сладкия ти плен.

 

            Води ме! Даже не избирай

            пътеките за тленната ми плът.

            И моля те, понякога се спирай,

            за да ми казваш, че аз съм ти светът.

 

           08.03.2018 г.

           Пловдив

            

© Хари Спасов Всички права запазени

На моето момиче по случай празника!

С много обич и признателност!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??