22.01.2008 г., 23:33 ч.

Война 

  Поезия » Друга
950 0 1
Това е война, аз лежа ранен върху зимна земя .
Много ранени пълзят безпомощни наоколо.
На черната снежна земя, опръскана с кръв, седи там кръст обърнат.
Дали сатана не бе завладял света?
Колко мъка, колко страдание ни донесе тази религия?
Безпомощни кръстоносни воини лежат, обляти в кръв, а над тях изцяло черни воини се смееха на глас.
Кръв на християнин върху моя меч - извика се един и забоде меча си в безпомощния воин, който нямаше вече сили да мръдне някоя част от тялото си.
Война, това е война. Воините на Oдин победиха.

© Белия Вълк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??