27.08.2019 г., 9:05 ч.

Волен вятър 

  Поезия » Пейзажна
463 0 0

Волен вятър косите ми роши,

волно ехо над поле ехти,

волна мисъл в небето полита,

някой волна песен реди...

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??