Aug 27, 2019, 9:05 AM

Волен вятър 

  Poetry » Landscape
468 0 0

Волен вятър косите ми роши,

волно ехо над поле ехти,

волна мисъл в небето полита,

някой волна песен реди...

© Павлина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??