12.03.2005 г., 23:23 ч.

Воля 

  Поезия
896 0 2

В моментите на тиха лудост,

когато всичко тръгва на обратно,

когато нощен писък раздърпва

на късчета неуморно душата ,

когато влаковете са отминали

и пътища докрай прерязани

те водят във вакумното нищо,

когато болката от остарели рани

се вмъква без жал в сърцето ,

протегни ръце за късче воля,

останала на дъното в душата ти.

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??