16.09.2008 г., 19:15 ч.

Вопъл нечут 

  Поезия
379 0 0

Притихнали поляни под бурни ветрове, чувствата таени с векове,

вопъл топъл тревите развълнува,

вопъл топъл да бъде чут жадува,

носи се и стеле по безбрежните поля,

но по пътя среща само глухота,

а плач спотаен от мене се процежда

и сълза след сълза в ледено море ме отвежда, и дори да се давя със сълзи от ледени кристали, ще чакам да чуеш воплите умрели.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??