26.02.2013 г., 11:25 ч.  

Врабчо днес е най-щастлив 

  Поезия » За деца
838 0 3

Врабчо днес е най-щастлив.

Вижте колко е красив!

С мартеничка награден,

лично сплетена от мен.

 

Гордо крачи по бараката

пред старите клюкарки - свраките.

Мисли се за папагал

с този пъстър моден шал.

 

И надава боен вик:

 чик-чирик, чик-чирик.

"Врабчо, стига вдига врява,

идвай да си изкълвеш сухара,

 

че ще пукне скоро пролет.

Трябват силици за полет."

И засрамен той пристига.

За сега с ревюто стига!

© Врабчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??