22.08.2017 г., 10:55 ч.

Врачка 

  Поезия » Друга
171 1 2

 

Спря ме жена агресивно.

Циганка. Май сме акрани.

- Само за бяла паричка

всичко чета по длани.

 

Гледам „на лист“ трепериш.

Черпи една цигара!

Черна магия имаш,

мъжове бол и раздяла.

 

Биволи черни сънуваш.

Страшни са, но не хапят.

Бягай чердата ли видиш.

Огън гори в кревата ти.

 

Чака те път със влака

и къща в чужда държава.

Иначе нищо ти няма.

Камък, та камък си здрава.

 

Хайде, че стана пладне.

Други чакат да гледам.

Ден дълъг, децата гладни.

Платата ми е - седем.

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??