9.04.2017 г., 23:20 ч.

Враг 

  Поезия » Любовна, Еротична
545 3 2

Стане ли отново мрак

и звездите се покажат.,

твоето тяло

ще сънувам пак.

Твоите устни

нека ме накажат.

Бях любовник,

но тази нощ съм враг.

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??