Apr 9, 2017, 11:20 PM

Враг 

  Poetry » Love, Erotic
547 3 2

Стане ли отново мрак

и звездите се покажат.,

твоето тяло

ще сънувам пак.

Твоите устни

нека ме накажат.

Бях любовник,

но тази нощ съм враг.

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??