14.02.2005 г., 16:27 ч.

Време 

  Поезия
781 0 2
И нейде в гората вълците вият,
с глас пресипнал гарванът грачи,
орли траурни вятъра порят.
Кървава луна на небосвода се качи
с пурпурно сияние орелът освети,
кръстът на земята пак се появи,
като сянка във нощта прелита
послание да носи във времето!

Време на забрава,
сянка във нощта!
Време на поквара
носител на смъртта!

© Димитър Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??